Com amagar els Xats bloquejats a WhatsApp

Com amagar els Xats bloquejats a WhatsApp

Amagar xats bloquejats a WhatsApp pot ser una opció que algunes persones arriben a utilitzar. Aquesta aplicació és de les més utilitzades en els nostres dispositius i per tant, sempre estem ideant com cercar les millors prestacions i funcions que poden estar de les nostres mans.

Aquesta modalitat és una de les funcionalitats que han estat implementades fins fa poc per la mateixa app. La idea és poder col·locar certs xats dins una carpeta especial i que puguin anar protegits amb algun tipus de clau. Anteriorment, l'antiga estratègia consistia a bloquejar la persona, però ara la podrem bloquejar a la carta i guardant-la en un calaix epsecial.

Com amagar els Xats bloquejats a WhatsApp

La funció s'anomena “Bloqueig de xat” i sovint s'utilitza per preservar la nostra privadesa de mirades alienes. La idea no és trobar aquests xats a la llista habitual de tots els missatges, sinó que haurem d'accedir a un apartat i identificar-nos amb la biometria del mòbil i així accedir als missatges.

  • Per realitzar aquesta funció, obrim el WhatsApp.
  • Dins, escollim la persona que volem arxivar. Entrem dins del seu perfil, obrim tots els ajustaments a la part superior del xat.
  • Accedirem a una gran llista, on tenim els xats, fons de pantalla i l'opció “Bloquejar Xat”. És una pestanya que haurem de lliscar si volem activar-ho.
  • Apareixerà una finestra emergent que indica “Mantén aquest xat bloquejat i ocult”. S'explicarà en un requadre com utilitzar Face ID o empremta dactilar  per obrir aquest xat llegir totes les notificacions en aquest dispositiu. A més, fa una altra ressenya, i és que els xats bloquejats estaran separats dels altres xats.
  • Si no teniu configurat el vostre Face ID o empremta dactilar hauràs de sortir del WhatsApp. Entraràs a l'aplicació Paràmetres del teu telèfon.
  • Buscarem al llistat l'opció Face ID i codi i aplicarem els passos necessaris per poder activar-ho.

Com amagar els Xats bloquejats a WhatsApp

Com accedir a la carpeta de Xats Bloquejats?

  • Per poder accedir a “Xats bloquejats”has d'acudir a la secció.
  • Entra dins de WhatsApp i observaràs com es desplega la llista dels teus xats.
  • Llisca amb el dit cap avall i acaba de fer roll a baix del tot.
  • Observaràs com apareix la carpeta de “Xats bloquejats”.
  • Per accedir-hi, hauràs de confirmar el teu Face ID o col·locar la teva empremta dactilar per desbloquejar-los.
  • Ja podràs accedir al xat que tinguis bloquejat per poder veure'l i enviar un missatge.

Vols desbloquejar els xats bloquejats?

Pots fer-ho amb uns senzills passos. Cal tornar al xat de la persona que tinguem bloquejada.

  • Accedim a la informació del xat.
  • Cerquem l'apartat de “Bloqueig del xat”.
  • Movem la pestanya per poder desactivar-ho. Evidentment, tornarà a demanar-te que confirmis la teva empremta dactilar o Face ID,
  • Desactivant aquesta opció, tornarem a tenir accessible aquest xat sense una autenticació de contrasenyes.
  • Abans d'activar el bloqueig dels vostres xats, necessiteu conèixer aquests detalls.

Com amagar els Xats bloquejats a WhatsApp

Amb el bloqueig de xats, no només podrem bloquejar una persona en particular, sinó xats grupals i fins i tot aquells que hagis silenciat.

Tingues en compte que, encara que el tinguis bloquejat perquè ningú pugui accedir a aquest apartat o xat, encara pots seguir rebent trucades , per la qual cosa continuarà apareixent al dispositiu. Pots silenciar aquesta opció perquè no salti al telèfon.

El bloqueig de xats es fa a la teva aplicació WhatsApp, però només i exclusivament en un dispositiu en particular . Si tens altres dispositius vinculats amb aquesta aplicació o ho tens dins del teu ordinador, aquests xats no seran bloquejats.

Si utilitzes la còpia de seguretat i restauració de WhatsApp, els teus xats bloquejats es poden mantenir, així com estan, fins i tot quan vulguis restaurar novament al telèfon.

Una altra dada que has de conèixer és que la persona o grup que tens bloquejat no s'assabentarà en cap moment que ho tens bloquejat amb aquesta funció.

Què significa “Chat arxivat”?

No és el mateix tenir algú bloquejat que arxivat. Xats arxivats és una altra de les modalitats d'aquesta aplicació que et permet ocultar un xat individual o grupal a la teva llista de xats, així podràs organitzar molt millor les teves converses.

  • Per poder arxivar-los, entra al xat de conversa i visualitza la persona o grup que vols arxivar.
  • Fes lliscar el nom cap a l'esquerra, on podreu veure que es desplega l'opció “arxivar”. Si premeu, s'arxivarà automàticament.
  • La zona de contactes arxivador apareixerà quan entres a l'aplicació, la pantalla principal on són totes les converses. Apareixerà a la part superior de tots els xats.
  • Quan rebis un missatge de la persona o grup arxivat, podràs reconèixer-ho perquè apareix un número al costat de la paraula “arxivats".
  • Per accedir-hi, fes clic a la paraula “arxivats” i podràs observar qui t'ha enviat aquest missatge.

Tant les opcions de “ Arxivar ” o “ Ocultar ” els xats, són opcions diferents. Fins i tot totes dues funcions no funcionen de la mateixa manera tant en un sistema Android o Iphone. Es manegen de manera diferent, per la qual cosa és important llegir els nostres passos perquè ho puguis fer amb el sistema Apple.


Afegir com a font preferida a Google